banner913
banner932
banner1012

Çağaloğlu: Hiçbir topçumu riske atamam

banner1020

Erol Çağaloğlu, “Sağlık Bakanımızın, “Elimizde yeterli kit yok” açıklamasından sonra ben teknik direktör olarak hiçbir topçumu riske atamam.” açıklamasını yaptı

banner974
Çağaloğlu: Hiçbir topçumu riske atamam

banner971

K-PET Birinci Lig ekibi Görneç’in teknik direktörü Erol Çağaloğlu, sezonun kalan maçlarının oynanıp – oynanmaması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erol Çağaloğlu’nun sosyal medyadaki açıklamalarında şunları söyledi:

“Sağlık Bakanımızın, “Elimizde yeterli kit yok” açıklamasından sonra ben teknik direktör olarak hiçbir topçumu riske atamam. Bu dakikadan sonra konuşmak bile gerekmez.

Sağlık ve Bilim Kurullarımız ile Futbol Federasyonumuz en iyi şekilde karar verecektir. En sağlıklı karar verilecektir. Ama sporculara haftada en az 3 test yapılmalıdır.

Ama ülkede sadece futbol branşı yoktur. Basketbol, hentbol ve diğer branşlarda vardır. Devletin bu kadar testi yapmasının imkânı yoktur.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.