banner913
banner932
banner1012

Bulak: Ligleri iptal etmeyelim

banner1020

Osman Bulak, “Köylerin tek spor dalı olan futboldur. Bu nedenle ligleri iptal etmeyelim.Futbol sayesinde yaşadığımız kötü psikolojik durumdan da kurtuluruz.” açıklamasını yaptı

banner974
Bulak: Ligleri iptal etmeyelim

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi ilan ettiği korona virüs (COVID-19) tehlikesi nedeniyle Bakanlar Kurulunun kısmi sokağa çıkma yasağı alması ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun futbolu durdurması sonrasında, BTM İkinci Ligi başlayamamıştı.

BTM İkinci Ligin oynanıp oynanması ile ilgili olarak bu ligde mücadele edecek kulüp yetkilileri sosyal medyada açıklamalarda bulundular. Çayönü kulüp başkanı Osman Bulak da sosyal medyada açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:

“Bizim gibi köylerin tek spor dalı olan futboldur. Bu gençler bir sene boyunca sezonun açılış gününü beklerler.

Bunu da iptal etmeyelim. Zaten bu köyler ekonomik zorluklarla boğuşurken ellerinden gelen belli bir bütçe ile takım kurdular. Bence ligler oynanmalıdır. Futbol sayesinde hem yaşadığımız bu kötü psikolojik durumdan da kurtuluruz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.