banner913
banner932
banner1012

BTM’yi rahatlatan karar

banner1020

Bakanlar Kurulu, BTM 2. Ligin ikinci devre maçlarına çıkmamayı gündemlerine alan hakemlere, BTM 1. Lig maçlarından almaları gereken ücretlerin karşılığı olan 335 bin TL’lik katkının yapılmasını kararlaştırdı

banner974
BTM’yi rahatlatan karar

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Başbakanlık arasında imzalanan protokol gereği BTM Birinci ve İkinci Lig kulüplerinin hakem ücretleri hükümet tarafından karşılanacaktı.
Ancak bugüne kadar ödemenin yapılmamasından dolayı sıkıntılar ortaya çıkmış, eylem başlatan hakemler, ikinci devre maçlarına çıkmamayı gündemlerine almışlardı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise BTM 1.Lig maçları için hakemlerin ödenmesi gereken ilgili miktar Bakanlar Kurulu’ndan geçti.
Bakanlar Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre BTM 1. Lig maçlarında görev yapan hakemlerin ücretlerinin ödenebilmesi amacıyla 335 bin TL’lik katkı yapılmasına karar verildi. BTM 2. Lig maçlarında görev yapan hakemlerin ücretlerinin ne zaman ödenecekleri ise ilerleyen günlerde belli olacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.