banner913
banner932
banner1012

BTM antrenörlerinin onur gecesi

banner1020

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği, Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig’de başarılı olan antrenörleri ödüllendirdi

banner974
BTM antrenörlerinin onur gecesi

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nde (KTFAD) Süleyman Göktaş başkanlığındaki yönetimkurulu, futbol liglerinin tamamlanmasının ardından yapılan yılın başarılı antrenörler ödül töreni sonrasında, ligi daha sonra tamamlanan Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig’de başarılı olan antrenörler de ödüllendirdi.
Dernek başkanı Süleyman Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından 2019-2020 futbol sezonu sonunda başarılı olan antrenörler belirlenerek Lefkoşa Eziç Restorant’ta gerçekleştirilen yemekli ödül töreni ile ödülleri verildi.
KTFAD tarafından ödüllendirilecek olan antrenörler şöyle:
Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2.Lig Play-Off Finalleri şampiyon Yeni Erenköy Antrenör Cenk ŞerenYardımcı Antrenör Eren Kara, FinalistGaziveren Teknik Direktör Sayıner SeyitlerYardımcı Antrenör Sıtkı Karadal, Şampiyon Demirhan Antrenör İskender Suiçmez, Finalist Haspolat Teknik Direktör HişamTarazi, Şampiyon Sadrazam Kayalar Antrenör Yusuf Tek, Finalist Ötüken Antrenör Halil Erdoğuş

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.