banner913
banner932
banner1012

Bozkurt’un MTG camiasına bayram hediyesi Ünal

banner1020

Mağusa Türk Gücü, transfer sezonda birçok takımın kadrosuna katmak istediği Ünal Kaya’yı, Şeker Bayramının son gününde sarı yeşilli renklere bağladı

banner974
Bozkurt’un MTG camiasına bayram hediyesi Ünal

banner971

Geride kalan sezonu üç kupa ile kapatan Mağusa Türk Gücü, transfer sezonda birçok takımın kadrosuna katmak istediği Ünal Kaya’yı sarı yeşilli renklere bağladı Yenicami’nin kadroda tutmak istediği, Yeşilova ve Göçmenköy’ün teklif yaptığı yıldız oyuncu serbest transfer hakkını Mağusa Türk Gücü’nden yana kullandı.

Mağusa Türk Gücü başkanı Koral Bozkurt ve yöneticiler, Şeker Bayramının son gününde Ünal Kaya’yla yapılan görüşmeler sonrası sarı yeşilli renklere bağlarken, taraftarlarına da bayram hediyesi olarak duyurdu. Ünal Kaya, Mağusa Türk Gücü ile 4 yıllığına anlaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.