banner913
banner932
banner1012

Bozkurt: Sertoğlu’na desteğimiz tamdır

banner1020

Koral Bozkurt, “KTFFbaşkanlığı süresi boyunca Hasan Sertoğlu önemli bir değer olmuştur. Yeni dönemde de birlikteyiz. Hasan Sertoğlu'na desteğimiz tamdır.” açıklamasını yaptı

banner974
Bozkurt: Sertoğlu’na desteğimiz tamdır

banner971
K-PET Süper Ligin son şampiyonu Mağusa Türk Gücü’nün başkanı Koral Bozkurt, 5 Haziran’da yapılacak olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) olağan genel kurulunda başkan adayı olacağını resmen açıklayan Hasan Sertoğlu’na destek vereceğini açıkladı.
Koral Bozkurt’un konu ile ilgili açıklaması şöyle:
“Futbol sadece futbol değildir. Futbol tarihimizin, kimliğimizin, değerlerimizin de bir aynasıdır.
Futbol bir oyunun ötesinde, hepimizi kenetleyen bir sevdadır. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanlığı süreci boyunca dürüst duruşu, birleştirici tavrı, gençliğe tutkusu ve dürüstlüğüyle Hasan Sertoğlu önemli bir değer olmuştur.
Yeni dönemde de yine birlikteyiz. Umarım futbolumuz yalnızca Kıbrıs'ta değil dünyada hak ettiği yere ulaşacaktır. Hasan Sertoğlu'na desteğimiz tamdır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.