banner913
banner932
banner1012

Boğaziçi’nde ilk etkinlik yemekli toplantı

banner1020

Yeni Boğaziçi’nde yeni sezona yönelik hazırlıklar sürerken, Mehmet Fahlı̇oğluları başkanlığındaki yönetim kurulu, takımı ve teknik heyeti akşam yemeğinde buluşturdu

banner974
Boğaziçi’nde ilk etkinlik yemekli toplantı

banner971
K-PET Birinci Ligin yeni kulüplerinden Yeni Boğaziçi’nde yeni sezona yönelik hazırlıklar sürerken, Mehmet Fahlı̇oğluları başkanlığındaki yönetim kurulu, takımıve teknik heyeti akşam yemeğinde buluşturdu.
Başkan, yönetim, teknik ekip ve futbolcular,Yeni Boğaziçi belediye başkanı Mustafa Zurnacıların katkılarıyla düzenlenen toplantılı akşam yemekli toplantıda biraraya gelerek hasret giderdiler.
Başkan Mehmet Fahlı̇oğluları’nın gecede yaptığı konuşma şöyle:
“Herkes gibi biz de futbolu çok özledik. En erken zamanda sağlıklı bir şekilde sahalara dönmeyi umut ediyorum. Federasyon seçiminin ardından futbol için öngörülen takvime göre önümüzdeki hafta bir plan hazırladık.”
Teknik direktör Eralp Şerı̇foğlu’nun gecede yaptığı konuşma şöyle:
“Geceden memnuniyeti duydum. Takımın büyük bir çoğunluğunun birbirini tanıdığını biliyorum. Lige hazırlanmak için gayet yeterli süremiz de vardır.Futbolsuz geçen bir yılın ardından tüm futbolcuların daha motive bir şekilde sahalara dönmesi gereknektedir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.