banner913
banner932
banner1012

Bjelica uzun süreli sözleşme istiyor

banner1020

Fenerbahçe ile Nenad Bjelica arasında yürütülen görüşmelerde bazı sorunlar yaşandığı öğrenildi. Hırvat teknik adamın, teklif edilen 1+3 yıllık sözleşmeye sıcak bakmadığı belirtildi

banner974
Bjelica uzun süreli sözleşme istiyor

banner971

Fenerbahçe'de bir numaralı teknik direktör adayı olan Nenad Bjelica'nın, önerilen 1 artı 3 yıllık sözleşmeden memnun olmadığı ifade edildi. Hırvat teknik adamın, daha uzun süreli bir kontrat istediği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise gelecek sene yapılacak seçimi düşünerek Bjelica'ya 1 yılı garanti, 3 yılı opsiyonlu bir sözleşme teklif etmişti.

Ali Koç'un olası bir yönetim değişikliğinde, yeni yönetimin elini bağlamak istemediği için opsiyonlu sözleşme önerdiği öğrenildi.

Bu düşüncesini Hırvat teknik adamla da paylaşan Fenerbahçe Başkanının, opsiyonlu sözleşmenin nedeninin güvensizlik olmadığını anlattığı gelen haberler arasında. Fenerbahçe ile Nenad Bjelica arasında görüşmeler sürüyor.

Kısa süre içinde Hırvat teknik adamın kararını iletmesi beklenirken, gelecek cevabın olumsuz olması durumunda alternatif adaylara yönelinecek.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.