banner913
banner932
banner1012

Birinci Ligde gündem tescil

banner1020

banner974
Birinci Ligde gündem tescil

banner971

Dumlupınar teknik direktörü Sedat Devecioğlu ile Gençler Birliği teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, gündeme yönelik açıklamalarda bulundular.

Sedat Devecioğlu “Futbol oynanacaksa geç kalınıyor. Süreç Haziran’a kadar bitmeyip, Temmuz – Ağustos’a sarkarsa futbolcu sağlığı bundan olumsuz etkilenecek. Bu nedenle oynansın diye oynanması taraftarı değilim.Sağlık ve Bilim Kurulu oynayabilirsiniz derse çıkıp oynayacağız. Çünkü maçların oynanması taraftarıyım. Ama şartların sağlanacağını düşünmediğim için tescil gündemde olmalıdır. Tescil olursa da ilk hedefimize ulaşacağız. Lig oynanırsa ise gelecek sezonu da riske atmış olacağız.” açıklamasını yaptı.

Eralp Şerifoğlu ise “Hiçbir spor adamı mevcut durumda ligin tescillenmesini doğru bulmaz. Ama sağlık riski devam ettiği sürece biz bu yola başlayamayacağız. 4 haftalık antrenman süresi sonrasında hazırlanın, Temmuz’da lig başlayacak denirse de ben görevi bırakırım. Yönetim kurulu sağlık riski varken oynama kararı alırsa, ben yokum. Sonuçta balık da tutmayacağız. Futbol oynayacağız.” açıklamasını yaptı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.