banner913
banner932
banner1012

Birinci'den erken genel kurul çağrılı adaylık sinyali

banner1020

Gençlik Gücü eski kulüp başkanı ve FIFA lisanslı futbolcu menajeri Tekin Birinci, "Tüm kulüplerimize çağrım erken genel kurul yapılması yönünde adım atmaları ve futbolun akıbetinin bir an önce belli olmasıdır. Olası adaylığımla ilgili kesin kararımı önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağım" dedi

banner974
Birinci'den erken genel kurul çağrılı adaylık sinyali

banner971
Gençlik Gücü eski kulüp başkanı ve FIFA lisanslı futbolcu menajeri Tekin Birinci, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olağan genel kurulunda başkan adayı olmayı düşündüğünü açıkladı.
Tekin Birinci'nin konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
KKTC ve KTFF nezdinde bugünden itibaren bundan sonraki yıllarda şahsım adına maddi menfaat sağlayacak hiçbir menejerlik ve transfer işlerine karışmayacağımı saygılarımla bildiririm. Artık gayem ülke futbolunu ve futbolcusunu uluslararası hukuğa uygun şekilde kendi kulüplerimizi de yasal yönden sağlama alarak uluslararası arenalara taşımaktır. Bu ülkede futbolumuzun kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Tüm kulüplerimize çağrım erken genel kurul yapılması yönünde adım atmaları ve futbolun akıbetinin bir an önce belli olmasıdır. Olası adaylığımla ilgili kesin kararımı önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağım.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.