banner913
banner932
banner1012

Binatlı kaçtı, Düzkaya yakaladı

banner1020

Binatlı, Düzkaya deplasmanında ilk devrede 2 farklı öne geçmesine rağmen galibiyete koruyamayarak 1 puana razı oldu. Beraberliği yakalayan Düzkaya’da Keita’nın penaltı vuruşunu kaleci Yunus çıkardı. Düzkaya’da Keita, Binatlı’dan Serkan kırmızı kart gördü. Her 2 takım da net pozisyonları değerlendiremeyerek ikişer önemli puan kaybettiler

banner974
Binatlı kaçtı, Düzkaya yakaladı

banner971

STAT: Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, Halil Erdem Canaloğlu, Burak Mandıralı

DÜZKAYA: Ali Karal, Okan, Talat Dağer, Hasan (Dk.89 Mehmet), Salih (Dk.55 Uğur)Drıssa Keıta, Önder Zeyin(Dk.86 Batuhan)Kaho Yannıck, Bınya, Yunus, Erhan (Dk.55 Bekir)

BİNATLI: Yunus, Tuğrul (Dk.46 Abdullah)Debola, Berkem (Dk.64 Serkan)Mehmet Neşe(Dk.83 Cenkay)Mustafa Süzgen, Muammer, Habıbı, Alattin Yavuz, Darbaz, Moses (Dk.72 Mehmet Ali)

GOLLER: Dk.45 Yannick, Dk.71 Talat (Düzkaya) - Dk.7 Mehmet Neşe, Dk.44 Moses (Binatlı)

KIRMIZI KART: Dk.82 Drissa Keita (Düzkaya), Serkan Kocaoğlan (Binatlı)

İsmet KARAOSMAN

K-Pet Süper Lig’in 24.haftasında ligde kalma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde düşme hattındaki Düzkaya ile play out hattındaki Binatlı karşılaştı.

Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda oynanan maçta kazanan çıkmazken ve maç 2-2 eşitlikle noktalandı. Maçta Binatlı Mehmet Neşe, ve Moses ile 2-0 öne geçerken, Düzkaya Talat ve Yannick’in golleriyle rakibini yakaladı. Maçın 74'üncü dakikasında Düzkaya,Keita ile penaltı vuruşundan yararlanamazken, penaltıyı kaleci Yunus kurtardı. Alınan beraberliğin ardından Düzkaya 18, Binatlı da 26 puana yükselerek tehlikeli bölgede kaldılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.