banner913
banner932
banner1012

‘Bıldırcın’ Değirmenlik’e kanatlandı

banner1020

Miracle Değirmenlik Kulübü uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Hüseyin Deynekli’nin (Bıldırcın) transferinde kiralık transferle mutlu sona ulaştı

banner974
‘Bıldırcın’ Değirmenlik’e kanatlandı

banner971
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Miracle Değirmenlik transferi yılan hikayesine dönen ve Mağusa Türk Gücü ile yarıştığı Hüseyin Deynekli transferini bitirdi.
Kulüp tarafından yapılan açıklamada üç ay süren pazarlık sonrasında Esentepe ile anlaşma sağlandığı ve transferin gerçekleştirildiği duyuruldu.
Yapılan açıklamada futbolu bırakma noktasına gelen genç yetenek için Değirmenlik ile Esentepe’nin uzlaşı sağladığı ve Deynekli’nin kiralık olarak 1 yıllığına Miracle Değirmenlik takımına transferine onay verildiği belirtildi.
Açıklamada ayrıca Esentepe Spor Kulübü Başkanı İbrahim Beyazbayram ve Miracle Değirmenlik Yönetim Kurulu Üyesi Ezel Kaynak’ın, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda Hüseyin Deynekli transferi için bir araya gelip el sıkıştığı da ifade edildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.