banner913
banner932
banner1012

Bıçaklı: Liglerin devam etmesinde sıkıntı yok

banner1020

Arslan Bıçaklı: Ligin yarıda kalması düşünülemez. Kulüpler Birliği olarak biz Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun yanındayız. En önemli sıkıntı olan maddiyat da aşılacak

banner974
Bıçaklı: Liglerin devam etmesinde sıkıntı yok

banner971

Kulüpler Birliği başkanı Arslan Bıçaklı yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, liglerin devam etmesinde sıkıntı olmadığını açıkladı.

Arslan Bıçaklı'nınkalan haftaların tamamlamasıyla ilgili açıklamaları şöyle:

"Sağlık ve Bilim Kurulunun vereceği olumlu rapor doğrultusunda hükümetin spor faaliyetlerini başlatma kararını alması sonrasında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu kademeli olarak antrenmanları ve sonrasında maçları başlatır.

Yüzde 75'i tamamlanmış bir ligin yarıda kalması düşünülemez. Ligin mutlaka tamamlanması gerekmektedir. Kulüpler Birliği olarak biz Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun yanındayız.

Tüm kulüp başkanlarının görüşü bu yöndedir. Bu süreçte en önemli sıkıntı maddiyattı. Bu sorun da başbakanın katkının ödeneceği açıklaması ile aşılacaktır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.