banner913
banner932
banner1012

Besim: Motivasyonumuz kalmadı

Hasan Besim, pandemi süreci nedeniyle kulüpte motivasyon kalmadığını söylerken, herkesin elini taşın altına koymasını gerektiğini belirtti

banner974
Besim: Motivasyonumuz kalmadı

banner971
Niyazi ERGÜLEN
K-PET Birinci Lig kulüplerinden Bostancı Bağcıl’ınkulüp başkanı Hasan Besim, pandemi süreci nedeniyle kulüpte motivasyon kalmadığını söyledi.
Hasan Besim gelinen ortamda futbolcuların kesinlikle fedakar olması gerektiğinevurgu yaparken, herkesin de elini taşın altına koymasını gerektiğini söyledi. Hasan Besim özellikle devlette çalışan futbolcu ve teknik adamların daha fedakar olmalı darken, en üzüldüğü kesimin yabancı futbolcular olduğunu da belirtti. Hasan Besim üniversitede okuyan işsiz futbolculara destek olunması gerektiğine de vurgu yaptı.
Hasan Besim kulüpte bulunan yabancı futbolcuların ev kiralarını ödeyip,temel ihtiyaçlarını karşıladıklarını söylerken, ceplerine harçlık da koyduğunu açıkladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.