banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş’ta gözler Saiss ve Ghezzal’da

banner1020

Üç günlük iznin ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan oyuncuların durumları yakından takip ediliyor. RomainSaiss ve RachidGhezzal’ın dönüş tarihleri yavaş yavaş netleşmeye başladı

banner974
Beşiktaş’ta gözler Saiss ve Ghezzal’da

banner971
Spor Toto Süper Lig'de bu haftayı maç yapmadan geçecek olan Beşiktaş, cumartesi günü oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş sakatlığı bulunan futbolcularının durumlarını yakından takip ediyor.
Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sezon başından beri faydalanılamayan RachidGhezzal, yurt dışındaki tedavisini noktalayıp İstanbul’a dönmüştü.
Cezayirli oyuncunun tedavisi kulüp doktorları tarafından devam ediyor. Ghezzal'ın sahalara dönüşü Mart ayının başı olarak hesaplanıyor.
Teknik direktör Şenol Güneş, bu süre zarfında o bölge için alternatifler üzerine çalışmalarına devam ediyor.
Dünya Kupası’ndan sakat dönen RomainSaiss’in ise hafta içinde takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.
Arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle 3 haftadır takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcunun Kasımpaşa maçında oynama ihtimali ise oldukça düşük.
Sakatlığının nüksetmemesi için fiziksel olarak yüzde 100'e ulaşmadan riske edilmeyeceği öğrenilen Saiss’in arabam.com Konyaspor maçından itibaren takımdaki yerini alması bekleniyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.