banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Rıdvan sevinci

banner1020

Beşiktaş, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Sakatlıkları geçen Oğuzhan Özyakup ve Rıdvan Yılmaz'ın antrenmanlara başlaması teknik heyeti sevindirdi

banner974
Beşiktaş'ta Oğuzhan ve Rıdvan sevinci

banner971
Süper Lig’in 27. haftada oynayacağı Yukatel Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'a Rıdvan Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup'tan sevindirici haber geldi. Sakatlığı geçen iki futbolcu da takımla antrenmanlara başladı.
Rıdvan ve Oğuzhan, teknik direktör Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde cuma günü forma giyebilecek.
Dizindeki ödem geçmeyen Cenk Tosun’un oynama ihtimali ise zora girdi. Sağlık heyeti, milli golcüyü Yukatel Denizlispor maçına yetiştirmeye çalışıyor.
Kasığındaki ağrı nedeniyle Gençlerbirliği maçını tamamlayamayan RachidGhezzal’ın ise tedavisi olumlu şekilde devam ediyor. Cezayirli oyuncunun durumu hafta içinde netleşecek.
Tedavisi devam eden Francisco Montero’nun da Mart ayından itibaren takımla çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.