banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş'ta "Batsman" sahnede

banner1020

Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekipte "Batsman" lakaplı Michy Batshuayi, attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından oldu

banner974
Beşiktaş'ta "Batsman" sahnede

banner971

Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Siyah-beyazlılarda 7. dakikada yeni transfer sahne aldı. Bu dakikada Pjanic'in pasını gole çeviren Michy Batshuayi, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. 10. dakikada Georges-Kevin N'Koudou farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi.

52. dakikada Yeni Malatyaspor kalecisi Abdülsamed'in uzaklaştırmak istediği top, Batshuayi'ye çarparak ağlara gitti ve ev sahibi ekip skoru 3-0 yaptı.

Kalan sürede başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sezonun dördüncü maçını da gol yemeden tamamlayan siyah-beyazlı ekip, bu galibiyetle puanını 10'a çıkardı ve zirve yarışını sürdürdü. 

Ligdeki 2. mağlubiyetini yaşayan Yeni Malatyaspor ise 6 puanda kaldı.

Bu arada Siyah-beyazlılarda 20. dakikada Hırvat stoper Domagoj Vida, 43. dakikada Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira ve 68. dakikada Fransız kanat oyuncusu N'Koudou sakatlanarak oyundan çıktı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.