banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş, Konya’da dağıldı

banner1020

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazandı ve ligdeki ilk galibiyetini aldı

banner974
Beşiktaş, Konya’da dağıldı

banner971
Süper Lig'in 3. haftasında İttifak Holding Konyaspor Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi Konyaspor 4-1 kazandı ve ligde ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı.
Beşiktaş ise geçen hafta Antalyaspor beraberliğiniin ardından Konya'da üç puan bırakarak ligde 4 puanda kaldı.
Maçın 28. dakikasında Levan Shengelia ile öne geçen Konyaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının 63. dakikasında Konyaspor Artem Kravets ile durumu 2-0'a getirdi. 78. dakikada Vida'nın büyük hatasını iyi değerlendiren Konyaspor takımı Levan Shengelia ile durumu 3-0'a getirdi. 
84. dakikada penaltı kazanan Konyaspor'da Kravets topu ağlara gönderdi ve durumu 4-0'a getirdi. Maçın son dakikalarında  Gökhan Töre attığı gol ile maçın sonucunu belirledi. Karşılaşmayı Konyaspor 4-1 kazandı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.