banner913
banner932
banner1012

Beşiktaş'a Montero'dan kötü haber

banner1020

banner974
Beşiktaş'a Montero'dan kötü haber

banner971
Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu FrancisoMontero'nun sol diz iç yan bağında gerilme ve kısmi yırtık tespit edildi.
22 yaşındaki İspanyol stoperin en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Beşiktaşlı futbolcu Francisco Montero'nun sağlık durumu ile alakalı siyah-beyazlılar kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Futbol Takımımızın Ziraat Türkiye Kupası’nda İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta sol dizinde meydana gelen yaralanma nedeniyle oyuna devam edemeyen Francisco Montero’nun bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol diz iç yan bağında gerilme ve kısmi yırtık (evre 2 sprain) tespit edilmiştir. Montero’nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.