banner913
banner932
banner1012

Berkel, Tek’e plaket verdi

banner1020

banner974
Berkel, Tek’e plaket verdi

banner971
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Rifat Berkel ve yönetim kurulu üyeleri, Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü başkanı Rifat Berkel, pandemi sürecinden dolayı futbolun oynanmadığı dönemde kulüp olarak tesisleşmeye yönelik yapmış oldukları girişimler sonucunda sportif faaliyetlerde kullanılacak sosyal tesis yapımı için projelendirme çalışmaları tamamlandığını açıkladı. RifatBerkel, projenin içeriği konusunda bilgi vermek ve yeni görevinde başarılar dilemek için Spor Dairesi Müdürlüğüne atanan Fuat Tek’i ziyaret ettiklerini söyledi.
Sosyal tesis projesi hakkında Fuat Tek’e bilgi veren başkan Rifat Berkel, Fuat Tek’e yeni görevinde başarılar dilerken, plaket takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.