banner913
banner932
banner1012

Berkel: Futbolcuların emeğinin karşılığı olmalı

banner1020

RifatBerkel, “Kulüpleri denetim altında tutmakta kıstaslar belirlenmesinin ve kıstaslara uymayan kulüplere ağır yaptırımlar uygulanmasının gerektiğini açıklarken, futbolcuların emeğinin karşılığı olması gerektiğini belirtti

banner974
Berkel: Futbolcuların emeğinin karşılığı olmalı

banner971

Larnaka Gençlerbirliği Başkanı RifatBerkel, futbolcular ve kulüplerimiz ile ilgili değerlendirmelerde ve önerilerde bulundu.

RifatBerkel’in açıklamaları şöyle:

“İlk önce biz ülke olarak biz kimiz? Neredeyiz; nasıl bir ülkeyiz? onu belirlememiz gerekmektedir. Açıkçası amatörmüyüz; profesyonel miyiz belirlemeliyiz. Ondan sonra karar almalarabakmalıyız.

Çünkü amatör futbolcu ile profesyonel futbolcu arasında çok fark vardır. Amatör futbolcu, adı üzerinde amatördür. Para kazanmak için futbol oynamamaktadır. Ancak öncelikli amacı para kazanmamak olsa da, amatör futbolcu, antrenman ve maç trafiği çerçevesinde para kazanabileceği işleri yapamamaktadır. Ortada ise tam zamanlı, yarı zamanlı olsa da, harcanan bir emek vardır. Her emeğin de bir karşılığı olmalıdır.
Bu bakımdan biz ülke olarak kendi ligimizi şekillendirmeliyiz. Kulüpleri denetim altında tutmakta kıstaslar belirlemeliyiz. Kıstasların haricinde davranan kulüplerimize ağır yaptırımlar uygulamalıyız. Korona virüsten dolayı bunları yapmanın şimdi tam zamanıdır.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.