banner913
banner932
banner1012

Berkan Kutlu Galatasaray'da

banner1020

Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'dan Berkan Kutlu'yu renklerine bağladığını açıkladı. Sarı-kırmzılı kulüp, 23 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi

banner974
Berkan Kutlu Galatasaray'da

banner971
Galatasaray, Berkan Kutlu'yu renklerine bağladı.
Kulübün açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "25.01.1998 doğum tarihli Profesyonel Futbolcu Berkan İsmail Kutlu ve kulübü Alanya Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşmaya varılmıştır."
Geçtiğimiz sezon Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, takımıyla birlikte 42 maça çıkmış ve bu müsabakalarda 3 gol atıp 2 asist yapmıştı.
Daha önce kadrosunu Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, AlexandruCicaldau, SachaBoey ve Patrick Van Aanholt ile güçlendiren Galatasaray, Berkan ile birlikte 7. transferini yaptı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.