banner913
banner932
banner1012

Bayraktar: Futbolu neden oynatmayalım?

banner1020

Özgü Bayraktar, “Restorantlar dahil bir çok sektörün açılmaya başladığı bir süreçte futbol da başlatılmalıdır. 70 milyon TL’lik bir döngü içerisindeki futbolu neden oynatmayalım. ” açıklamasını yaptı

banner974
Bayraktar: Futbolu neden oynatmayalım?

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig ekibi Yenicami’nin teknik adamı Özgü Bayraktar, başlaması gündemde olan antrenman süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgü Bayraktar’ın açıklamalarda şöyle:

“Federasyon başkanımızın yabancı futbolcu kontenjanının kaldırılabileceği yönünde açıklaması olmuştu. Biz ise kadro planlamamızı 2 – 3 yabancı olacak şekilde yapmıştık. Eğer yabancı futbolcu kontenjanı kalkacaksaydı biz de buna göre planlama yapacaktık.

Bu süreçte Fırat iyileşti, Hasan Evren iyileşme sürecini tamamladı. Aminu tekrardan bir süreç şansı elde ederek kafasındaki sorunları tamamen giderdi.

Restorantlardahil bir çok sektörün açılmaya başladığı bir süreçte futbol da başlatılmalıdır. Futbol bir endüstriyel sektördür. 70 milyon TL’lik bir döngü içerisindeki futbolu neden oynatmayalım.

Kulüpler futbolcularımızın maddi kayıplarını gidermesi gerekmektedir. Bunun için de çarkın dönmesi gerekir. Çark hiç dönmeyecekse biz de ona göre tedbir alabilmeliyiz.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.