banner913
banner932
banner1012

Başvuru süresi sıkıntılı bitiyor

banner1020

Hasan Sertoğlu ile Tekin Birinci, olağan genel kurulda KTFF başkan adayı olmak için başvuru yapmışlardı. Ancak her 2 adayın da başvuruları sıkıntı yarattı. Başvuru süresi bugün tamamlanacak

banner974
Başvuru süresi sıkıntılı bitiyor

banner971
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun 5 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kurulu öncesinde adaylık başvuru süresi bugün tamamlanacak.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu ile Tekin Birinci, olağan genel kurulda başkan adayı olmak için başvuru yapmışlardı. Ancak her 2 adayın da başvuruları sıkıntı yarattı.
Tekin Birinci, Hasan Sertoğlu’nun KTFF tüzüğü gereği yeniden aday olup olamama koşullarını araştırıyor. Tekin Birinci, KTFF’nin değişen tüzüğü gereği başkanın belli bir dönem ile görev süresinin kısıtlandığını ve mevcut başkan Hasan Sertoğlu’nun da 1 dönem daha başkan adaylığı yapamayacağını savunarak, avukatı Serkan Mesutoğlu aracılığı ile Spor Dairesi Ceza Kurulu’na bir şikayet ve itiraz dilekçesi yaptı.
Tekin Birinci ise BTM İkinci Lig kulübü Karadeniz 61 aracılığı ile başkan adaylığı başvuru yapması araştırılmaya başlanmıştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.