banner913
banner932
banner1012

"Başka Baf Ülkü Yurdu yok"

banner1020

Ahmet Ertay (Bradi), “Herkesin genel kurula gelmesini rica ederim. Kulübüne sahip çık, öze dönüş zamanıdır. Unutmayın başka Baf Ülkü Yurdu yoktur.” açıklamasını yaptı

banner974
"Başka Baf Ülkü Yurdu yok"

banner971

Niyazi ERGÜLEN

K-PET Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda bu akşam saat 20:00’dekulüp lokalinde genel kurul gerçekleştirilecek.

Genel kuruldaki tek başkan adayı olacak olan Ahmet Ertay (Bradi) adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:

“1975’ten itibaren (10 yaşından itibaren), taraftarı, futbolcusu ve yöneticisi olduğum, sizlerle beraber tarih yazdığımız, Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü’nün yapılacak başkanlık seçimine başkan adayı olduğumu tüm üye ve taraftarların bilgisinin getiririm.

Herkesin genel kurula gelmesini rica ederim. Kulübe siyaseti sokmaya hayır diyorum. Kulübüne sahip çık, öze dönüş zamanıdır. Unutmayın başka Baf Ülkü Yurdu yoktur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.