banner913
banner932
banner1012

Başakşehir 3 puanı kaptı

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 2-1 mağlup eden Medipol Başakşehir, rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e yükselterek 3. sıradaki yerini korudu

banner974
Başakşehir 3 puanı kaptı

banner971
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede turuncu-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri Deniz Türüç ve Serdar Gürler attı. Konuk ekibin tek golü ise Samet Akaydın'dan geldi.
Yenilmezlik serisini 4 maça yükselten Medipol Başakşehir puanını 34'e yükseltti ve ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 1'e düşürdü.
Son 3 maçında 2. yenilgisini alan Adana Demirspor ise 30 puanda kaldı.
Medipol Başakşehir 19. haftada deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşırken, Adana Demirspor sahasında MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.
Maç sonu gerginlik
Medipol Başakşehir ile Adana Demirspor arasında oynanan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.
Ndiaye ile Okaka arasında yaşanan tartışmaya iki takım oyuncuları ve yedek kulübeleri de karışınca gerilim büyüdü. Teknik ekip ve yöneticilerin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi ve iki takım oyuncuları soyunma odasına gitti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.