banner913
banner932
banner1012

Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'la anlaştı

banner1020

Galatasaray uzun süredir peşinde olduğu Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Barış Alper Yılmaz transferi için futbolcunun menajeri ve kulübüyle anlaşma sağladı

banner974
Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'la anlaştı

banner971
Galatasaray, TFF 1'inci Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ve kulübü ile anlaşmaya vardı.
Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir peşinde olduğu Barış Alper Yılmaz transferi için futbolcunun menajeri ve kulübüyle anlaşma sağladı. Futbolcunun bugün Sarı-kırmızılı takıma 5 yıllık imza atması bekleniyor.
Geçtiğimiz sezon Ankara Keçiörengücü formasıyla 36 maça çıkan Yılmaz, 8 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.
DİAGNE İLE YOLLAR AYRILIYOR
Galatasaray, Diagne ile yol ayrımında. MbayeDiagne, transfer görüşmeleri yapmak için Galatasaray teknik heyetinden izin aldı.
Geçen sezonunun ikinci yarısını İngiliz ekibi West BromwichAlbion’da geçiren Senegalli futbolcu, sezon planlamasında düşünülmüyor.
Yeni sezon çalışmalarına katılmayan Diagne, transfer görüşmeleri yapmak için teknik ekipten izin istedi.
Galatasaray'ın, 29 yaşındaki futbolcu için en az 3 milyon euro bonservis beklentisi olduğu belirtildi.
Diagne ile yolların ayrılması durumunda sarı kırmızılılar, 4 milyon 800 bin euroluk net maaş ödemesinden de kurtulmayı hedefliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.