banner913
banner932
banner1012

Attıkları kadar aldılar

banner1020

Yeşil-beyazlı iki ekip ChinaBazaar Gençlik Gücü ile Miracle Değirmenlik, karşılıklı attıkları birer golle 1-1 beraber kaldılar. Gençlik Gücü Hasan Kanlı’nın kırmızısı sonrası mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

banner974
Attıkları kadar aldılar

banner971
Stadyum: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Mustafa Öztugay, Ali Akçınar, Arif Malek
C. Bazaar Gençlik Gücü: Emre, Aşkın, Hasan, Çağdaş, Sezgin, Orhan, Erin (Dk 88 Ahmet Coşkun), Tayfun ( Dk 66 Hakan), Buğra (Dk. 61 Mustafa), Ümitcan, İrfan
Miracle Değirmenlik: Onurhan, Raif, Turgut (Dk 90 Berdan), Fatih, Salih (Dk 59 Osman), Burak, Yusuf, Mustafa, İlyas (Dk 81 Cem), Kayhan, Seyhan
Goller: Dk 17 Tayfun Doğan (ChinaBazaar Gücü) Dk 61 Raif Selden (Miracle Değirmenlik)
Kırmızı Kart: Dk 84 Hasan Kanlı (ChinaBazaar Gençlik Gücü)
 
AKSA 1. Ligde şampiyonluk hedefinde olan yeşil-beyazlı iki ekip ChinaBazaar Gençlik Gücü ile Miracle Değirmenlik, karşılıklı attıkları birer golle 1-1 beraber kaldılar.
İki takımın da ilk beraberliklerini aldığı maç sonunda Değirmenlik 7 puana yükselirken; Gençlik Gücü ise 4 puana yükseldi.
Gençlik Gücü, 17.Dakikada Tayfun Doğan ile 1 – 0 öne geçerken, devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye daha etkili başlayan Miracle Değirmenlik, Raif Selden’in 61’deki golüyle 1 – 1’i yakaladı.
Çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta ChinaBazaar Gençlik Gücü’nden Hasan Kanlı 84’te kırmızı kart gördü.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.