banner913
banner932
banner1012

Aslan galibiyete hasret

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, son 13 maçta sadece bir kez galip gelebildi

banner974
Aslan galibiyete hasret

banner971
Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanan müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetti. Akdeniz temsilcisiyle 1-1 berabere kalan Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent ile 4. maçında ilk kez puan alırken galip gelmeyi başaramadı.
Bu sonuçla son 13 maçta sadece 1 kez kazanabilen Galatasaray, puanını 28 yaptı. Francesco Farioli yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor ise puanını 39'a yükseltti.
Aytemiz Alanyaspor sahaya; Marafona, Juanfran, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Borja; Novais; Efecan Karaca, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Candeias; Wilson Eduardo 11'iyle çıktı.
Galatasaray ise; Pena, Van Aanholt, Marcao, Nelsson, Ömer, Taylan, Berkan, Cicaldau, Emre, Kerem, Babel 11'iyle maça başladı.
Aytemiz Alanyaspor, 39. dakikada Wilson Eduardo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, bu golden 2 dakika sonra Kerem Aktürkoğlu ile skora denge getirdi: 1-1.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
Aytemiz Alanyaspor'da Juanfran 72'de gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sona erdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.