banner913
banner932
banner1012

Aslan, Başakşehir'i "yedi" bitirdi!

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir'i deplasmanda tarihi bir skorla yıktı. Zirve yarışı açısından büyük önem taşıyan maçtan 7-0 galip ayrılan sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu "hat-tick" yaptı

banner974
Aslan, Başakşehir'i "yedi" bitirdi!

banner971

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmadan Galatasaray, 7-0 gibi flaş bir galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızlı ekipte Kerem Aktürkoğlu "hat-tick" yaparken 1 gol ve 2 asiste imza atan Arjantinli yıldız Mauro İcardi, maçta öne çıkan diğer isim oldu.

Müsabakada gol perdesini 14. dakikada Kerem Aktürkoğlu açtı: 0-1

43. dakikada sarı-kırmızılı ekip penaltı kazandı. 45. dakikada penaltı atışı için topun başına geçen Mauro İcardi, topu filelerle buluşturdu ve Galatasaray'ı zorlu deplasmanda 2-0 öne geçirdi.

Sarı-kırmızılı ekip, 45+4. dakikada konuk takım farkı 3'e çıkardı. Rashica'nın ortasında Ndayishimiye'nin müdahale etmesiyle kaleye yönelen meşin yuvarlak kaleci Muhammed'i de yanıltarak ağlara gitti: 0-3

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

59. dakikada Kerem Aktürkoğlu bir kez daha sahneye çıktı. İcardi'nin şık pasını iyi değerlendiren Kerem, kendisnini maçtaki 2. Galatasaray'ın ise 4. golünü kaydetti: 0-4

65. dakika Milot Rashica'nın pasını gole çeviren Dries Mertens, skoru 5-0 yaptı.

85. dakikada İcardi'nin asistini gole çevirsn Kerem Aktürkoğlu, "Hat-trick" yaptı: 0-6

Karşılaşmanın skorunu Galatasaray'dan Abdülkerim ilan etti: 0-7

Üst üste 3. maçından galip ayrılan Galatasaray, puanını 27'ye çıkardı ve FIFA Dünya Kupası arasına lider Fenerbahçe'nin 2 puan arkasında 2. sırada girdi.

Galatasaray maçına kadar kalesinde sadece 8 gol gören Medipol Başakşehir ise sarı-kırmızılı ekipten tam 7 gol yedi. 24 puanda kalan turuncu-lacivertliler zirve yarışında da yara aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.