banner913
banner932
banner1012

Arslan: Çalışmayı sürdürmeliyiz

banner1020

banner974
Arslan: Çalışmayı sürdürmeliyiz

banner971
Futbolumuzun önemli sol kanat oyuncularından Girne Halk Evi’nin yıldızı Çağdaş Arslan, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun pandemi nedeniyle 2020 – 2021 sezonunu iptal etmesi üzerine, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor.
Çağdaş Arslan, bireysel çalışmalar yapması ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Çalışmamak yeteneğe ihanet olur. Bakanlar Kurulunun aldığı kapanma kararı öncesine kadar haftada 3 kez bireysel olarak antrenmanlarımı yapıyordum.
Ancak kapanma kararı sonrasında antrenman yapma şansım kalmadı. Evde yapabildiğim kadarıyla hareketlerimi yapıyorum. Futbolcular olarak çalışmayı sürdürmeliyiz.
Çünkü dışarı çıkarak hem virüse yakalanmak hem de başkasına bulaştırmaktan çekiniyorum. Herkes bu süreçte kuralara uymalı. İnşallah futbolumuza da en erken zamanda kavuşacağız.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.