banner913
banner932
banner1012

Arıklı’dan ihtiyaçlı futbolculara yardım talebi

banner1020

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Futbolcular Derneğine lokal ve lokalin tadilatını üstlenme sözü verirken, futbola aktarılacak olan maddi yardımdan ihtiyaçlı futbolculara yardım edilmesini talebini de Spor Dairesi ile görüşecek

banner974
Arıklı’dan ihtiyaçlı futbolculara yardım talebi

banner971
Berkem Korbay başkanlığındaki Futbolcular Derneği yönetim kurulu, Spor Dairesinin bağlı olduğu Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile görüştü.
Görüşme ile ilgili olarak Futbolcular Derneğinden şu açıklama yapıldı:
“Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ile yaptığımız görüşmede Futbolcular Derneği lokali için bize Atatürk Stadyumunda bir yer sözü verdi. Ayrıca sayın bakan bizlere bu lokalin tadilatını üstleneceğini de kaydetti.
Görüşmemizde bu yıl bakanlık tarafından futbola aktarılacak olan maddi yardımdan futboldan uzak kalmış ihtiyaçlı futbolcularımız için yardım edilmesini talep ettik. Bu talebimiz doğrultusunda konuyu Spor Dairesi ile görüşeceğinin bilgisini bizlere aktardı.
Sözleşmeler konusunda da bizlere tam destek olduğunu aktaran Erhan Arıklı'ya bizi kabul ettiği için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.