banner913
banner932
banner1012

Arıkan: Kulübün gelirleri sıfırlandı

banner1020

Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Erhan Arıkan, “Sezonun tescil edilmesini, kulübün gelirlerinin sıfırlandığını ve yabancı futbolcu kontenjanının kaldırılması gerektiğini.” açıkladı

banner974
Arıkan: Kulübün gelirleri sıfırlandı

banner971

Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Erhan Arıkan, K-PET Liglerinin devamı, kulüp harcamaları ve yabancı futbolcular konusunda açıklamalarda bulundu.

BRT’deki Spor Gündem programında açıklamalar yapan Baf Ülkü Yurdu kulüp başkanı Erhan Arıkan’ın açıklamaları şöyle:

“Biz öncelikle sezonun tescil edilmesiydi. Ancak futbol camiasının yanı sıra devlet organlarının ortak görüşlerine de saygımız sonsuzdur.

Baf Ülkü Yurdu’nun 2 aydır gelirleri sıfırlanmıştır. Kendi öz kaynaklarımızdan yarattığımız gelirlerle ilerliyorduk. Hükümet yetkililerin katkı konusundaki açıklamaları bizleri rahatlattı.

Sağlık koşulları oluştuktan ve tarih ve sistem üzerinde varılacak ortak görüşe de uyacağız.

Sporcularımızla da görüşme gerçekleştireceğiz. 300’e yakın futbolcumuz vardır. Güçlü bir alt yapıya sahibiz. O nedenle de ekonomik olarak bu kulübü ayakta tutacak çalışmaları yapmaya başlayarak, sıkıntılı süreçten çıkma yolları arıyoruz.

Baf Ülkü Yurdu’nun yabancı futbolcularımız kendi evlerinde bekliyorlar. Atanda’ya da ameliyat gününün verilmesini bekliyoruz.

Gelecek sezonda yabancı futbolcu kontenjanının kaldırılması görüşündeyim. Yerli futbolcuların kalite olarak ilerlemesinde yabancı futbolcu kontenjanının engel olduğunu düşünüyorum.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.