banner913
banner932
banner1012

Arda Turan yuvaya döndü

banner1020

Galatasaray'da, ikinci Arda Turan dönemi başlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, devre arasında Medipol Başakşehir'den ayrılan eski futbolcusu Arda Turan ile her konuda anlaşmaya vardı. Milli futbolcu, TT Stadyumu'nda boş mukaveleye imza attı

banner974
Arda Turan yuvaya döndü

banner971
Arda Turan, yuvasına döndü. Galatasaray, devre arasında Medipol Başakşehir'le yollarını ayıran ve Barcelona ile de sözleşmesi biten deneyimli oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı.

Arda Turan, Türk Telekom Stadı'nda yöneticiler Abdurrahim Albayrak, Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile bir araya geldi. 33 yaşındaki futbolcu, daha sonra yöneticiler ile birlikte başkan Mustafa Cengiz'i evinde ziyarete gitti.

Arda Turan, Galatasaray'da boş mukaveleye imza attı. Sözleşme 1+1 yıllık olurken, tecrübeli oyuncu 66 numaralı formayı giyecek.

Resmi açıklamanın yakın zamanda yapılması bekleniyor. 33 yaşındaki futbolcu, 12 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon hazırlıklarında takımla birlikte olacak.

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan Arda Turan, sarı-kırmızılı forma ile 191 maçta 44 gol atarken, 76 da asist yaptı.

Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir'de de forma giydi

2011 yazında Galatasaray'dan, Atletico Madrid'e transfer olan deneyimli oyuncu sonrasında İspanya devi Barcelona ve Medipol Başakşehir formaları giydi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.