banner913
banner932
banner1012

“Apoel kümeye” tezahüratı Güney’de yankı buldu

banner1020

Yenicami taraftarlarının Çetinkaya aleyhine yönelik gerçekleştirdiği “Apoel kümeye” tezahüratları, “Apoel aromalı derbi” başlığı ile Güney basınında yer aldı

banner974
“Apoel kümeye” tezahüratı Güney’de yankı buldu

banner971

Yenicami ile Çetinkaya arasında geçtiğimiz gün oynanan derbi mücadelesinde Yenicami taraftarlarının Çetinkaya aleyhine yönelik gerçekleştirdiği “Apoel kümeye” tezahüratları Güney Kıbrıs basınında yankı buldu.

Güney Kıbrıs’ın en büyük spor sitesi olan Kerkida, Yenicami – Çetinkaya arasındaki mücadeleye sitesinde yer vererek “Apoel aromalı derbi” başlığını kullandı.

Kerkida, haberde 3-1 Yenicami üstünlüğünde sona eren derbi sırasında Yenicami taraftarlarının Çetinkaya aleyhine ”Siz Apoel’siniz” “Apoel kümeye” “Sosyete kümeye” şeklinde tezahürat yaptığını okuyucularına duyurdu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.