banner913
banner932
banner1012

Antrenörlerin çalışma izinlerinde değişiklik yapıldı

banner1020

banner974
Antrenörlerin çalışma izinlerinde değişiklik yapıldı

banner971
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği, Hasan Topaloğlu başkanlığındaki yönetim  özel gündemle toplantı gerçekleştirdi. Dernek lokalinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısına başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldığı toplantıda bazı önemli kararlar alındı.
ALINAN KARARLAR
Antrenörler Derneği başkan Hasan Topaloğlu ve yönetim kurulu yaptığı toplantıda almış olduğu kararlar, Kuzey Kıbrıs futbol liglerinde görev yapan teknik direktör, antrenörler ve kaleci antrenörlerin çalışma izinlerinde değişiklik yapıldı. Futbol Federasyonu yanı sıra Antrenörler Derneği’nden de yazı alınarak sözleşmeler hayata geçirilecek. 
BÖLGESEL TOPLANTILAR
KKTFAD yönetim kurulu ilkini İskele-Karpaz bölgesi antrenörleri ile bir araya geldiği bölgesel toplantıların ikincisini Güzelyurt-Lefke bölgesel toplantı 9 Kasım Çarşamba akşamı yapılacak. Güzelyurt'da yapılacak olan bölge toplantısı yeri ileriki günlerde açıklanacak.
FUTBOLUN PAYDAŞLARI BULUŞACAK
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği yönetimi tarafından düzenlenecek olan ve Futbol paydaşların tümünün yer alacağı yemek 23 Kasım’da yapılması yönünde karar aldı. Futbol paydaşları ile Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği lokalinde yapılacak. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.