banner913
banner932
banner1012

Antrenörler Derneği’nden Tüzel’e ziyaret

banner1020

banner974
Antrenörler Derneği’nden Tüzel’e ziyaret

banner971
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimi göreve geldiği günden beri yapmış olduğu sosyal sorumluluk projelerin yanı sıra seminer ve eğitime büyük önem vererek başlatmış oldukları faaliyetler yoğun bir şekilde devam ederken, ziyaretler dizisine de devam ediyor.
NURETTİN TÜZEL ZİYARET EDİLDİ
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimi Antrenörler Derneği kurucuları arasında yer alan ve baypas ameliyatı olan teknik direktör Nurettin Tüzel’i ziyaret etti. 1984 yılında kurulan Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneğin kurulmasında öncü isimlerden olan, ülkemizin Eğitim alanında ve teknik direktörlük görevinde çok başarılı dönemler geçirerek önemli başarılar elde eden deneyimli ve tecrübeli spor adamı Nurettin Tüzel’e Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimi geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, çok mutlu olan ve ziyaretten dolayı duygulanan Nurettin Tüzel, Dernek başkanı Hasan Topaloğlu ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi..
KKTC MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYE EDİLDİ
Geçmiş olsun ziyarettin sonunda Nurettin Tüzel’e isminin yazılı olduğu KKTC Milli takım forması hediye edildi. Baypas ameliyat operasyonu olan Nurettin Tüzel’in bir an önce sağlığına kavuşması dileği ile gerçekleştirilen geçmiş olsun ziyaretine KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Dayı, Mehmet Kemancıoğlu, Bülent Aytaç, Ahmet Ogan katıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.