banner913
banner932
banner1012

Antep'te kazanan yok

banner1020

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, bugün deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın son anları büyük çekişmeye sahne olurken mücadele 1-1 eşitlikle sonra erdi

banner974
Antep'te kazanan yok

banner971

Süper Lig’in 4. Haftasının açılış maçında Gaziantep FK Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlanırken ikinci yarının 64. Dakikasında oyuna 27. Dakikada Edgar Le’nin yerine giren Gaston Campi Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 88. Dakikasında Gaziantep FK’da Max’im Flavio’nun müdahalesi sonrası yerde kaldı. VAR’ın uyarısı sonrası penaltı kazanan Gaziantep FK’da Maxim topu 90+3 dakikada gole çevirirken Flavio ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Flavio bu sezon henüz 4. haftada ikinci kırmızı kartını görmüş oldu.

Penaltı pozisyonuna itiraz eden Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica kırmızı kart gördü.

Maçın sonuna 9 dakika uzatma verilirken uzatma dakikalarında her iki takımda ciddi pozisyonlar yakalasa da karşılaşmada başka gol olmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Ligin geride kalan haftalarında henüz galibiyetle tanışamayan ve 2 puan toplayan kırmızı-siyahlı ekip, puanını üçe çıkardı. Trabzonspor ise ligde ikinci beraberliğini alarak 5 puana yükseldi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.