banner913
banner932
banner1012

Antalyaspor rekor peşinde

banner1020

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, İH Konyaspor maçında puan ya da puanlar alarak sahasındaki yenilmezlik rekorunu 12 maça çıkartmanın planını yapıyor

banner974
Antalyaspor rekor peşinde

banner971
Süper Lig’de 35 hafta sonunda 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 yenilgi ile 52 puan toplayan Fraport TAV Antalyaspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı İH Konyaspor maçının hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak. Kırmızı beyazlılar futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde çalışmalarına başlayacak. Antalyaspor’da sakatlıkları bulunan Hakan Özmert, AdmirMehmedi ve Harun Alpsoy çalışmaya katılmayacak. Fraport TAV Antalyaspor, sezonun ilk devresinde kaybettiği İH Konyaspor karşısında hem kazanmak hem de iç saha yenilmezlik rekorunu 12 maça çıkarmayı hedefliyor.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.