banner913
banner932
banner1012

Anlamlı kupaErenköy’ün

banner1020

Hasan Şeren ve Niyazi Dalınç anısına yapılan anı maçında, Yeni Erenköy, Yenisehir’i 2 – 1 mağlup ederek kupayı kazandı

banner974
Anlamlı kupaErenköy’ün

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, Bölgeler Terfi Müsabakaları İkinci Ligini 18 Temmuz’da başlatma kararı almasından sonra ligde mücadele edecek olan takımlar antrenmanlarını ve hazırlık maçlarını yoğunlaştırdılar.

Ligde iddialı olan takımlardan Yeni Erenköy de hazırlık maçı olarak bir anı maçı organize etti. Genç yaşta hayatlarını kaybeden Mehmetçikli Hasan Şeren ve Niyazi Dalınç anısına yapılan anı maçında, Yeni Erenköy,Yeni Erenköy Stadında Yenisehir’i 2 – 1 mağlupederek kupayı kazandı.

Yeni Erenköy’ebirincilik kupasını Hasan Şeren’in kardeşi Mahmut Şeren verdi. Yenisehir’e ise kupasını Didem Dalınç verdi. Hakemlere madalyalarını merhum Niyazi Dalınç’ın kızı ve Hasan Şeren’in eşi ile kızı verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.