banner913
banner932
banner1012

Alayköy’de, şampiyon Çetinkaya

banner1020

Alayköy'de, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasında 3 maçını da kazanan Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi şampiyon oldu

banner974
Alayköy’de, şampiyon Çetinkaya

banner971
Alayköy Belediyesi ile Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü işbirliğinde 1 Haziran Dünya Çocuk Günü etkinlikleri çerçevesinde Alayköy'de, halı saha futbol turnuvası etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi, Gönyeli Futbol Akademisi,Alayköy  ve Dikmen kulüpleribünyesinde yer alan minik futbolcular yer aldılar.
U9 Kategorisinde yer alan turnuvada, Gönyeli’yi 4-1, Dikmen’i 4-0 ve Alayköy’ü 6-0 mağlup eden Çetinkaya Urcan Vangöl Akademi şampiyon oldu.
Takım olarak oldukça iyi bir futbol oynayan Çetinkaya Urcan Vangöl Akademide orta saha ve kanatlardan aldığı paslarla çok iyi beslenen Rüzgar Bıçakçıoğlu attığı gollerle alkışlandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.