banner913
banner932
banner1012

Akıncılar iddialı

banner1020

Akıncılar, Mehmet Karşılı yönetiminde BTM İkinci Lige hazırlanırken, K-PET Süper Lig tecrübeleri bulunan Ramadan Ağdaç ve Umut’u da kadrosunda bulunduruyor

banner974
Akıncılar iddialı

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Akıncılar, Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) İkinci Ligde başarılı olmak için güçlü bir kadro oluşturdu.

Kadrosunda K-PET Süper Ligde Küçük Kaymaklı forması altında başarılı işlere imza atmış olan Ramadan Ağdaç’ın yanı sıra Süper Lig tecrübesi bulunan Umut’u da bulunduran Akıncılar, Ortaköy’den Türkiyeli futbolcu Velat ve Hüseyin ile de kadrosunu güçlendirdi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, Bölgeler Terfi Müsabakaları İkinci Liginin başlama tarihi olarak 18 Temmuz’u açıklamasından sonra hazırlıklarını Vadili Stadındasürdüren Akıncılar’ı, Mehmet Karşılı çalıştırıyor.Mehmet Karşılı şu anda K-PET Birinci Lig ekiplerinden Çanakkale’nin de başında yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.