banner913
banner932
banner1012

Ahmet Çağer, Bağcıl’la ipleri kopardı

banner1020

Bostancı Bağcıl’da kiralık olarak oynayan Ahmet Çağer, takımdan ayrılmak istediğini ancak kendisine zorluk çıkardıkları için ikinci yarıda Güzelyurt ekibinin formasını giymeyeceğini açıkladı

banner974
Ahmet Çağer, Bağcıl’la ipleri kopardı

banner971
Sezon başında Doğan Türk Birliği’nden kiralık olarak Aksa Birinci Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl’a transfer olan Ahmet Çağer, yönetime ile başkana yol sorunundan dolayı mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini ilettiğini ifade etti. Geri dönüş transferi konusunda kendisine zorluk çıkardıklarını aktaran Çağer, transferine kolaylık sağlamadıkları takdirde ikinci yarı kesinlikle Bağcıl’da futbol oynamama kararı aldığını duyurdu. Çağer üç aylık bireysel antrenman yaparak sezonu tamamlayacağını sözlerine ekledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.