banner913
banner932
banner1012

Afobe coştu Trabzonspor 3 puana koştu

banner1020

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Bu sezonki ilk galibiyetini alan bordo-mavilerde yeni transfer Benik Afobe attığı 2 golle maça damgasını vurdu

banner974
Afobe coştu Trabzonspor 3 puana koştu

banner971

Ligin ilk haftasında sahasında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan, ikinci haftada ise Yukatel Denizlispor'la deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, Yeni Malatyaspor'u konuk etti.

Fırtına fişi ilk yarıda çekti

Medical Park Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını Trabzonspor, 24 ve 33. dakikalarda Afobe ve 45+3. dakikada ise Nwakaeme'nin attığı gollerle 3-0 önde tamamladı.

Konuk Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün 78. dakikada attığı golle farkı 2'ye indirdi: 3-1

Kalan sürede başka gol olmadı ve Trabzonspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Bu sezonki ilk galibiyetini alan bordo-mavili ekip, puanını 4'e çıkarırken, Yeni Malatyaspor 1 puanda kaldı.
Trabzonspor'da geçen sezon Süper Lig'de gol kralı olan Alexander Sörloth'un yerine alınan Kongolu forvet Benik Afobe, attığı 2 golle bordo-mavili taraftarları umutlandırdı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.