banner913
banner932
banner1012

Adem Büyük Yeni Malatya'da

banner1020

Galatasaray'dan ayrılan Adem Büyük, Yeni Malatyaspor’a imza attı. Sarı kırmızılılar, Adem Büyük ayrılığı KAP'a bildirdi

banner974
Adem Büyük Yeni Malatya'da

banner971
Galatasaray'da flaş ayrılık. Sarı-kırmızılarda Diagne’nin dönüşünün ardından üçüncü forvet konumuna düşen Adem Büyük, 11’de oynamak istediği için takımdan ayrıldı.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yayımlanan açıklamada, 2 milyon 10 bin 508 lira tutarında tazminat ödeyen 33 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshedildiği belirtildi.
Tecrübeli futbolcu, Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzaladı. Doğu Anadolu ekibinin sosyal medtahesabından  "Yuvaya hoş geldin" başlığı ile yapılan paylaşımda, "Kulübümüz, Galatasaray'dan Adem Büyük'ü renklerine bağlamıştır" denildi.
Sarı-kırmızılı forma ile toplam 34 maça çıkan deneyimli golcü, 11 kez fileleri sarstı, bir de asist yaptı.
GALATASARAY, OKAY YOKUŞLU İLE ANLAŞTI
Galatasaray, İspanya La Liga ekiplerinden CeltaVigo'da forma giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu ile anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz günlerde Stoke City'den OghenekaroEtebo'yu kiralayan sarı-kırmızılılar, Okay Yokuşlu transferinde de sona yaklaştı.
Galatasaray'ın, kiralama bedeli için İspanyol kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.