banner913
banner932
banner1012

Adana Demirspor zirve yaptı

banner1020

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yenen Adana Demirspor, maç fazlası ve averajla liderliğe yükseldi. Mücadeleyi Antalya ekibi 9, Adana temsilcisi ise 10 kişi tamamladı

banner974
Adana Demirspor zirve yaptı

banner971

Corendon Airlenes Park Stadı'nda oynanan Akdeniz derbisine hızlı başlayan konuk ekip Adana Demirspor, Belhanda'nın 1. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 

7. dakikada Fraport TAV Antalyaspor'dan Soner Aydoğdu, 39. dakikada ise Adana Demirspor'dan Yaroslav Rakitskyi kırmızı kart gördü.

İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi,

61. dakiakada bir kırmızı kart daha çıktı. Ev sahibi Antalyaspor'da Shoya Nakajima, oyuna girdikten 2 dakika sonra kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Adana Demirspor, yeni transferi Fredrik Gulbrandsen ile 75'te farkı 2'ye çıkardı: 0-2

84. dakikada Britt Assombalonga ile bir gol daha bulan Adana temsilcisi, sahadan 3-0 galip ayrıldı. 

Puanını 16'ya çıkaran Adana Demirspor, maç fazlası ve averajla liderliğe yükseldi. 3 puan hasreti 4 haftaya çıkan Antalyaspor ise 6 puanda kaldı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.