banner913
banner932
banner1012

Evde kal güvende kal


Tigin Kişmir

Tigin Kişmir

Okunma 21 Mart 2020, 23:35

Merhabalar

Bu yazıma nasıl başlayacağımı bilemedim.

İçinden geçtiğimiz, dünyamızın içinden geçtiği süreç çok zor ve belirsiz. Tüm dünyamız virüs salgınıyla boğuşurken ülkemizde de ayni uğraş ve insanüstü çaba tüm hızıyla devam ederken…

Gezegenizmizde olduğu gibi ülkemizde de tüm spor faaliyetlerimiz durmuştur. Dünyada yapılacak olan tüm uluslararası şampiyonalar, ulusal şampiyonalar tamamen durmuştur. İçinden geçtiğimiz durumun ciddiyetinin ne kadar büyük olduğunun göstergesidir.

LÜTFEN  #EVDEKALGÜVENDEKAL

İzninizle, Şubat ayı başında başladığımız ve Mart ayı başında biten Polaris Kış Kupası Sprint Şampiyonası ile devam edeyim.

Polaris Kış Kupası Sprint Şampiyonamız sezon sonu başlayıp, ara sezon olarak kalan aylar içerisinde yapılan ve sporcuların sezon öncesi hazırlıklarını yaptıkları ve spordan uzak kalmamaları için gerçekleştirilen bir organizasyondur.

Bu yıl yapılan ilk Kış Kupası yarışı Hamitköy bölgesinde yapılmıştır. İkinci organizasyon İnönü bölgesinde üçüncü organizasyon ise Girne’de yapılmış ve tamamlanmıştır.

Üç yarış üzerinden yapılan şampiyonayı bayağı kalabalık bir seyirci kitlesi takip etmiştir. Tabii medya, çok kalabalık bir medya ekibi tüm organizasyonlarımızı yakından takip etmiştir. Ve sporcularımız katılan katkı koyan organizasyonlara renk katan sporcularımız ve görevlilerimiz 3 organizasyonda toplam da 200 kişi kusursuz organizasyon yapabilmek adına çok ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışıp sezon öncesi bu şampiyonadan KKTOK olarak anlılarının akıyla çıkmışlardır.

Ve sponsorlarımız , özellikle Kış kupası sprint şampiyonasının isim sahipliğini yapan BAŞEL Holding ve Polaris’eçoooook teşekkür ederim.

Motor sporlarını sevin

#evdekalgüvendekal     

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramle - 4 yıl önce
Men orucova ramile gernboy rayonun yeni kedinde yasayiram kelbecer kocgunuyem 18 yasinda bir ovladim hec birmizin isi yoxdu ogulum resdaranda afisad isdiyirdi pandemyaynan isler baglandi indi hec bir yerden gelirim yoxdu xayis edirem menim imkansizdigimi nezere alib mene komek edesiz alah size komek olsun