banner913
banner932
banner1012

İspanya, Polonya'ya da takıldı

banner1020

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) E Grubu'nda İspanya ile Polonya karşılaştı. İspanya, İsveç maçının ardından ikinci beraberliğini aldı

banner974
İspanya, Polonya'ya da takıldı

banner971
 Sevilla Olimpiyat Stadyumu oynanan karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetti. İspanya'nın bir penaltı atışından yararlanamadığı maç 1-1 sona erdi.

İspanya, 25. dakikada Morata'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Polonya'ya beraberliği getiren golü ise 54'te Robert Lewandowski kaydetti.

Bu golün ardından VAR incelemesi sonrası İspanya penaltı kazandı. 58. dakikada penaltıyı kullanan Gerard Moreno direği geçemedi. 

E Grubu'nda ikinci beraberliğini alan İspanya Slovakya'nın arkasında 2 puanla 3. sırada kaldı. İlk puanını alan Polonya ise son sırada yer alıyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.