banner913
banner932
banner1012

Harry Kane, GaryLineker'i yakaladı

banner1020

16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) normal süresi 1-1 sona eren maçın uzatma devrelerinde Danimarka'yı 2-1 yenerek adını finale yazdıran İngiltere'nin galibiyet golü Harry Kane'den geldi. Kane bu golle GaryLineker'i yakaladı

banner974
Harry Kane, GaryLineker'i yakaladı

banner971

Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan ikinci yarı final maçında, İngiltere ile Danimarka karşılaştı. Normal süresi 1-1 sona eren maçın uzatma devrelerinde Danimarka'yı 2-1 yenerek finale yükselen İngiltere'ye turu getiren golü Harry Kane attı.
104. dakikada İngiltere'nin kazandığı penaltıda topun başına Kane geçti. Harry Kane'in vuruşunda Danimarka kalecisi KasperSchmeichel topu çeldi. Pozisyonu iyi takip eden Kane, meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
GOL SAYISINI 10'A ÇIKARDI
Kane, bu golle, büyük turnuvalarda attığı gol sayısını 10'a çıkardı ve İngiltere tarihinin en skorer futbolcusu unvanını elinde tutan GaryLineker'i yakaladı.
 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.