banner913
banner932
banner1012

Zaimağaoğlu'ndan KAÜ yetkililerine Surlariçi teşekkürü

banner1020

banner974
Zaimağaoğlu'ndan KAÜ yetkililerine Surlariçi teşekkürü

banner971
Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaimağaoğlu Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci’yi ziyaret etti.
KAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Zaimağaoğlu, KAÜ yetkililerine tarihi ve kültürel değerleri koruyarak Surlariçi bölgesinin gelişmesine koydukları katkıdan dolayı teşekkür etti.
Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci de konuşmasında, Kıbrıs’ın kültürünü ve tarihini bilimsel temelde çalışarak daha kalıcı kılabileceklerini söyledi.
Keçeci, “Üniversitemiz bilginin ve sanatın ışığında tüm dünyada Kıbrıs’ı temsil etmektedir. Kültür Dairesi’nin geliştirdiğimiz projelerde üniversitemize destek olması ve iş birliği içerisinde çalıştığımızı bilmek bizleri hem maddi hem de manevi anlamda rahatlatmaktadır” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.